Politika privatnosti

SpotCam Co., Ltd. zna koliko naši korisnici brinu o korišćenju i deljenju Vaših ličnih informacija; prema tome, mi ozbiljno shvatamo Vašu zabrinutost i želimo da Vam bude jasno kako koristimo informacije i načine na koje možete zaštititi Vašu privatnost. Naša politika privatnosti objašnjava:

Sakupljamo informacije da bismo obezbedili bolju uslugu svim našim korisnicima - kao što su kako podesiti korisnički nalog, lični profil, kontaktiranje korisnika, zadovoljavanje Vaših zahteva itd., stoga, da bismo ispunili gore navedene usluge, možda podelimo određenu vrstu ličnih informacija sa trećim stranama.
Sakupljamo informacije na tri načina:
Na primer, mnoge od naših usluga zahtevaju da se prijavite za registraciju. Prema tome, sakupljamo lične informacije kao što su Vaše ime, e-mail adresa, IP adresa, Vaša vremenska zona, naziv kamere i opis. Ako želite da iskoristite sve prednosti karakteristika deljenja koje nudimo, možemo zatražiti od Vas i da nam pružite određene informacije za pružanje usluge.
Automatski ćemo primiti i zabeležiti određene informacije od Vašeg pretraživača kada komunicirate sa našom uslugom, neke od tih automatski sakupljenih informacija možda neće biti lične informacije, zavisno od prirode usluge.

Kada sakupljamo informacije o korišćenju, koristimo samo podatke u zbirnom obliku, ali ne da bismo identifikovali Vas lično. Na primer, ovi zbirni podaci nam omogućavaju da znamo koliko često korisnici koriste delove naših usluga, tako da možemo da učinimo uslugu privlačnom za što više korisnika. Možda ćemo pružiti ove zbirne informacije i našim partnerima i dati im jasnu sliku koliko često naši korisnici koriste njihove usluge i naše usluge; u tom slučaju, možemo da pružimo našim korisnicima optimalno direktno iskustvo. Međutim, nikada nećemo otkriti zbirne informacije partneru na način koji identifikovao Vas lično.
Možda ćemo Vas kontaktirati, preko e-mail ili drugih sredstava; na primer, možda ćemo Vam poslati promotivne ponude u ime drugih firmi, ili komunicirati sa Vama u vezi korišćenja naših usluga. Ako ne želite da primite bilo kakav mail od nas, molimo da to označite u podešavanjima Vašeg naloga ili nam pošaljete na info@myspotcam.com.

Kada izaberete da koristite našu uslugu pozivanja da biste pozvali nekog prijatelja da koristi uslugu, tražićemo od Vas e-mail adresu onoga koga pozivate i automatski poslati jednu e-mail pozivnicu. Zapamtićemo ove informacije da bismo poslali ovaj e-mail, registrovali Vašeg prijatelja kada se Vaš poziv prihvati, kao i zbog praćenja uspešnosti naše usluge pozivanja. Međutim, Vaš prijatelj i dalje nas može kontaktirati i zahtevati od nas da uklonim ove informacije iz naše baze podataka info@myspotcam.com.

Informacije koje sakupimo iz svih naših usluga koristimo da bismo ih pružili, održali, zaštitili i poboljšali ih, i razvili nove. Nećemo ni prodati, niti rentirati Vaše lične informacije bilo kome.Delimo jedino Vaše lične informacije navedene u obrascu za ličnu identifikaciju sa niže navedenim trećim stranama:
U određenim situacijama, naše partnerske firme mogu Vam prodavati stavke ili pružati usluge (same ili zajedno sa nama). Na primer, kada prodajemo proizvode ili pružamo usluge zajedno sa partnerskim firmama, prepoznaćete kada je partnerska firma udružena u takvoj transakciji ili usluzi, u tom slučaju, podelićemo Vaše lične informacije sa tom partnerskom firmom samo u obimu koji se odnosi na takvu transakciju ili uslugu. Možemo podeliti informacije koje se ne mogu lično identifikovati (kao što su anonimno korišćenje podataka, odnosne/izlazne stranice i URL-ovi, vrste platformi, broj klikova, itd.) sa zainteresovanim trećim stranama da bismo im pomogli da razumeju šablone korišćenja određenih SpotCam usluga.
Možemo dozvoliti oglašivačima da izaberu demografske informacije korisnika koji će videti njihove oglase i možemo obezbediti informacije koje smo sakupili od Vas nekom oglašivaču u formi koja ne omogućava ličnu identifikaciju, tako da oglašivač može da izabere odgovarajuću publiku za svoje reklame.
Kada angažujemo druge firme i ljude za obavljanje zadataka u naše ime, biće potrebno da podelimo Vaše lične informacije sa njima da bismo Vam obezbedili proizvode ili usluge. Međutim, osim ako Vam ne kažemo drugačije, naši zastupnici nemaju nikakvo pravo da koriste bilo koje lične informacije koje delimo sa njima osim u meri neophodnoj da nam pomognu. Na primer, ako je potrebno da obavite transakciju kreditnom karticom, potrebno je da dozvolimo firmi koja obrađuje kreditne kartice da verifikuje tu transakciju; međutim, ta firma će biti ovlašćena samo da koristi informacije o Vašoj kreditnoj kartici u obimu potrebnom za njihovu pomoć u obavljanju Vaše transakcije.
Morate razumeti da ne možemo kontrolisati šta drugi korisnici rade sa sadržajem koji Vi dobrovoljno otkrivate u ovoj usluzi. Na primer, podelićemo Vaš video sadržaj sa korisnicima koje ste označili preko usluge, ali ne možemo kontrolisati da li drugi korisnici kojima ste dozvolili pristup objavljuju javno Vaše sadržaje da bi ih sakupljali i koristili drugi, ili da bi bila redistribuirana preko Interneta ili drugih medijskih kanala.
Možemo objaviti lične informacije kada verujemo u dobroj volji da je objavljivanje potrebno radi usaglašavanja sa zakonom; sprovođenja ili primene naših uslova korišćenja i drugih sporazuma; ili zaštite prava, svojine, ili bezbednosti SpotCam, naših zaposlenih, naših korisnika, ili drugih. To uključuje razmenu informacija sa drugim firmama i organizacijama radi zaštite od prevare i smanjivanja kreditnog rizika.
Osim gore navedenog, podelićemo Vaše lične informacije sa trećim stranama kada imamo Vašu saglasnost da to učinimo.


Vaš nalog je zaštićen lozinkom radi Vaše privatnosti i bezbednosti. Međutim, da biste sprečili neovlašćen pristup Vašem nalogu i ličnim informacijama, važno je izabrati i zaštiti Vašu lozinku na odgovarajući način, kao i ograničiti pristup Vašem računaru i pretraživaču odjavljivanjem po završetku pristupanja Vašem nalogu.

Trudimo se da zaštitimo privatnost Vašeg naloga i lične informacije koje imamo u našoj arhivi, ali potpuna bezbednost se ne može garantovati. Neovlašćen ulaz ili korišćenje, kvar hardvera ili softvera, kao i drugi faktori, još uvek mogu ugroziti bezbednost korisničkih informacija u svakom trenutku.

Nismo odgovorni za politike privatnosti drugih linkova koje usluga sadrži. Kada sledite link do drugog sajta, potrebno je da pročitate politiku privatnosti tog sajta.


Pri ažuriranju Vaših ličnih informacija, možemo tražiti od Vas da verifikujete svoj identitet pre nego što nešto preduzmemo na Vaš zahtev. Možete pristupati, menjati ili brisati određene informacije koje ste nam pružili ili ispraviti informacije o Vašem nalogu i e-mailu u svakom trenutku prijavljivanjem na svoj nalog.

Informacije koje možete videti i ažurirati preko Vašeg naloga mogu se menjati kako se menja naša usluga. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi gledanja ili ažuriranja informacija koje imamo o Vama, molimo da nas kontaktirate info@myspotcam.com.


Naša Politika privatnosti se može periodično menjati. Nećemo smanjivati Vaša prava prema ovoj Politici privatnosti bez Vaše izričite saglasnosti. Ažuriraćemo sve izmene privatnosti na ovoj stranici i obavestiti Vas o značajnim izmenama. Takođe, sačuvaćemo prethodne verzije ove Politike privatnosti u arhivi da biste ih pregledali.


Ako imate bilo kakvih pitanja ili briga u vezi naše politike privatnosti, molimo da nas kontaktirate info@myspotcam.com. ili pošaljete e-mail na SpotCam Co., Ltd.